måndag 29 november 2010

En dag senare, tänder jag första ljuset! Dagen igår firades första advent med underbara tvåbenta o fyrbenta vänner! Det var händelserikt dag med full fart! Valparna som jag tidigare har berättat om, har hunnit blivit 7veckor och snart är det dags för dem att komma till deras nya hem och ägare, som var med på deras första MH-testet och det var spännande. Jag hoppas att ni hade det lika gott som jag hade med full av glädje å ..


..

..sänder jag till er alla!

Se så bedårande söta dessa små liven är! Många kramisar :)

tisdag 23 november 2010

Nu börjar snön komma allt mera här och hoppas att det ska stanna kvar för att ljusa upp lite av tillvaron. Snart är det första advent och många ljus kommer att tändas så fint i allas hem. Planering och tankar inför julens närmande och klappar som skall köpas in. Nu är dags att baka lussebullar och dricka lite glögg till helgens första advent, det ska bli mysigt gott!

Häromdagen var jag i en ny butik på stan och fann min nalle :) Jag fnissade till när expediten sade: presentpapper finns där borta och pekade med fingret. Jag log och förklarade att det var till mig själv och den skulle passa in så fint till mitt hem :)Nallen är så mjuk och fin. Jag är så nöjd att ha den i mitt hem!


Underbara tidningen Jeanne D´arc living inspiration JUL.



Lite utav mina julsaker har lyckats titta sig fram hemma hos mig..
..titta en Julflicka har funnit sin plats att sitta på..



..och en julälg som gömmer sig bakom sakerna och gluttar försynt omkring sig..



..Nämen nu ser jag att en annan julflicka har lyckats tagit sig fram bland mina saker, osså ser man en glimt av mina glittriga vita ekollon.



Att kunna hjälpa någon är en stor glädje. Min kära vän, har länge haft funderingar på att ordna till sitt hem men har man tummen i handen, så blir det svårt att få till det. Tidigare så ordnade jag till vardagsrummet och nu behövde sovrummet få en uppfräschning. Istället som min vän hade i första tanken att köpa en ny säng, så kapades kulorna bort och målades om, även nattduksborden och väggarna blev helt vita. Skåpena fick nya knoppar och fann gamla fina bilder på släktingar med gamla ramar som fick komma upp på väggen. Till belysning monterade jag ihop en tavel-lampa och gav en härlig stämning i rummet. Min vän blev helt tagen av dess stora förändring det blidde och trodde i två morgnar framöver att han vaknade upp på något hotell, sen när han insåg att det var hans sovrum, kom det fram ett stort leende. Då har man nått målet, att ens hem ger en glädje och harmoni!! Jag önskar er mina vänner det bästa! Kramar.