fredag 2 oktober 2009

Det man uppskattar mest från att få, är när ens barn ger en som de har kämpat med att göra! Jag vill dela med er denna söta underbara stol som min kära bonuskille har gjort på slöjden! Titta så bra gjort! Han undrade vad han skulle göra för något och jag sa en ministol och tog ut en bild från Ikea..vims alla bim så trollade han med sina händer och skapade fram den hära! Tro mig vad glad jag blev när jag såg den! Sen sa han så gulligt och förklarade att skolan hade ingen vit färg att måla med, för att den skulle passa in i vårat hem!
Så nu har stolen blivit målad och så här fin blev den i vit! Den är så söt och jag verkligen gillar den å se på!!

Med detta vill jag säga till er, uppskatta och krama om era barn och tala om att ni älskar dem å har ni inga egna krama om era husdjur eller man/sambo, mamma eller pappa eller syskon! Ha en underbar helg! Kramar!

18 kommentarer:

  1. Killen har talang, stolen är både söt och fin. Gillar att den var lite stadig i formen. Och gulligt att han visste den skulle vara vit. Förstår att du är jätteglad för och få en sån fin gåva. Och jodå maken mår bra, vi har varit på sjukhuset idag, det var remiss nr. ett, och allt verkar ok. Blir en lugn helg med bra musik och mys hemma.
    Ha nu en bra helg goa vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar son. Ha en skön helg! Nilla

    SvaraRadera
  3. Men såå duktig han är!! den var jätte fin , riktigt charmig :)

    Hälsa honom det!

    Kraam Sanne!

    SvaraRadera
  4. Blivande möbelsnickare må tro!!!!
    Så fin, o visst är det ju så att barnens gåvor värmer ju oerhört!!! Man vet att de slitit kämpat o gjort de med kärlek!! Även så om det är en streckgubbe!!!;))

    Hälsa honom att stolen är såååå fin! Duktig grabb så!!!

    Ha en myyysig fredags kväll!!
    Millan ♥

    SvaraRadera
  5. Hej
    Tack för din otroligt gulliga kommentar, det uppskattas, ska du veta.
    Sen måste jag bara säga, vilken enormt gullig bonuskille, oj så unnnnnnnnnnnnnnnnnnnnderbar han är, det är ju inte klokt, och en sån talang.
    Stolen blev super, du måste hälsa till honom att han är så duktig, och att du har tur som har honom. Man vill ju bara gråta, så rörd blir man.

    Och sen så måste jag ju berömma dig för den intressanta läsningen om dig själv som person i inlägget här under, du var tydligen ivrig redan innan du kom ur din mamma, hoppa bungy(kan inte stava det)oj,oj.
    Och man kan också läsa mellan raderna att du är en omtänksam och snäll person, som vill andra väl, så otroligt gullig människa. ja det ser man också i din inredningsstil, och visst är det härligt med alla bloggvänner, man träffar på många som är så trevliga, som man inte alls skulle ha mött tidigare.
    Ha det så jättebra, glöm inte att hälsa,bonusgrabben hur duktig han är och en kram, från mig.
    Jag minns så väl hur de var i den åldern,(mina barn) gissa om jag saknar det ibland.(De är ju stora nu,yngsta är 17, och vi kramas ännu,det är sant, man behöver inte sluta kramas)
    Sköt om dig.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  6. Hej Elin!
    Vilken fin stol han har gjort, han har verkligen talang.
    Hoppas du får en trevlig helg!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  7. Men ser man på.. en blivande möbelsnickare i familjen! Den är otroligt fin, va duktig han är! Förstår att du blev glad.

    Var inne och kollade på din andra blogg, va mycket fint du gör!

    Tack för dina fina ord.

    Ha en skön helg.

    Kram Britt

    SvaraRadera
  8. Åh vilken fin stol, vilket jobb!
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  9. men förstår verkligen att det måste ha värmt och att du uppskattade denna fina skapelse! Han är ju jätte duktig! Kram Petra

    SvaraRadera
  10. Hej Elin

    Men oj , vilken fin stol du fått.
    Tack för din omtanke. Det finns människor i min närhet jag kan prata med. Men med två små barn & två tonåringar är det inte lätt att hitta tid för sig själv. Kram

    SvaraRadera
  11. Men vilken kille!! Så duktig han är.
    Nu vet du vem du ska vända dig till i fortsättningen, när du behöver nya möbler =)
    Kramar i höstrusket!

    SvaraRadera
  12. Hej Elin!
    Tack för din omtänksamma kommentar. Det har blivit bättre sedan jag skrev inlägget. Det har varit lite jobbigt på jobbet så det är inget jätteallvarligt som har hänt. Men sådant tar på mina krafter så därför ligger jag lite lågt med bloggen nu.

    Tack för att du bryr dig så, hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
    Kramar Frida

    SvaraRadera
  13. Förstår att du blev glad, så rart av honom..:) håller på att gör om min favoblogglista, lägger till dig där, hoppas det är okej, ah en skön söndag, ktam

    SvaraRadera
  14. Hej Elin!
    Vilken ursöt liten stol. Och så gulligt att han tänkte på färgen också. Så är min lilla systerdotter också. Vilka skadade barn, ha ha.
    Kram.

    SvaraRadera
  15. Hallojs Gums!! Tack för igår trevligt som vanligt.. Men alltsåå den där ursötgulliga stolen som han har gjort han e såå HIMLA duktig..kanske ska bli möbelsnickare!! "fniss" kramisar till er pussiluss

    SvaraRadera
  16. Hej vännen!!!

    Åhh, men vad säger du, gud sååå duktig han är!!!
    Jag håller med Sussi, kanske han kan bli möbelsnickare???
    Snickra ihop gamla fina möbler till oss :)
    Vad tror du om det? :) hihi!!!

    Imorgon skickar jag ditt paket.
    Det står här och väntar på att få komma hem till Elin :)

    Hoppas att du har haft en jätte bra helg och att du får en lika bra söndag!!!
    Här blåser det sååå!!
    Usch, var ute på en långpromenad med Nova imorse innan jag åkte och jobbade...men uhh så kallt det var...Nova gick och skakade hela vägen...lilla gumman :)
    Får snart börja med jackan på henne...hon har en som är fodrad, ser ut som ett hästtäcke, den har hon på vintern och sen har hon ett regntäcke, som är bra nu på hösten...sen har hon några stickade tröjor, som hon älskar :)
    Men annars så tycker jag inte om när folk sätter på kläder på små hundar....stackars dom...små prinsessklänningar..nej, men är det för att de fryser så har jag full förstålelse för det :)

    Nova hälsar till goa Elin:)
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  17. Hej igen!
    Ja det känns skönt att det har ordnat upp sig där, man tillbringar ju ändå mycket tid där, det är som ett andra hem som du skriver.
    Hoppas allt är bra och att du får en fin vecka, tack för dina stöttande ord!
    Kramar Frida

    SvaraRadera
  18. Hittade in till din fina blogg.
    Vilken go' kille. Stolen är så söt.
    ~Marita~

    SvaraRadera