fredag 20 november 2009

Hej mina gulliga vänner, tack för era kommentarer på förra inlägget om den lilla spisen! Själv har jag inte kunnat och fått förbud (men sitter här nu iallafall) av läkaren att inte använda datorn, tv:n, mobilen eller nåt, för att vila min hjärna helt om jag så har råkat ut för en liten hjärnskakning. Historian började faktiskt igår, då jag och min man skulle till Örebro, för att sambons sons bonussyster har börjat studera där och behövde hjälp med lite saker att få hem. Vi bestämdes då att åka till Sandras hem Interiörboden och överraska! Väl dit så gick resan smidig tills vi kom strax utanför Karlstad mitt på motorvägen. Kom en Ford och körde rätt in på oss bakifrån, när hon skulle byta fil och missade oss på något sätt. Så vi fick en rejäl baksmäll och det smällde till hårt, tyvärr blev det diagonaltryck och då fick två hårda smällar, en i nacken och en på ryggen, då skrek jag. Min sambo fick smällen i nacken. Han körde bilen direkt åt sidan för att kolla den andra föraren som stannade bilen mitt i vägen, livsfarligt! Jag kunde inte gå ut för hela jag hade så ont!Den andra föraren lyckades få sitt sinne tillbaka när min sambo vevade med handen, att köra bilen åt sidan. Hon verkade okej mest chockad och upprörd att det hade hänt oss! Våra bilar blev det skador på och fick åka till en Mc donalds för att skriva skadogörelserapporten själva, för det hade skett en stor olycka och polisen kunde inte komma på plats. Man var rätt chockad och omtumlad, på det ska man vara skärpt på att skriva denna blanketten. Efter det så sa jag till min sambo, att det är väl klart att vi ska åka till Sandra, vi är ju såå nära och jag vill träffa henne! Slutligen kom vi dit och jag blev stressad att vi skulle missa henne, när vi kom dit var det mörkt och blev ledsen att hon hade stängt och åkt hem. Min sambo såg då att vid skyltfönstret att det var något som rörde på sig och sa hon är kvar! Jippie jag klev ut i knackade på dörren, gissa om att jag blev glad! Fortsätt att läs vidare hos Sandra. Jag kommer att fortsätta imorgon i berättelsen hos henne och visa sakerna jag handlade hos hennes gulliga butik, äntligen har jag sett den!!

Sedan for vi tillbaka den långa vägen hem och vi kände lite här och var i kroppen och bortdomning i armen efter den olyckan. Väl hemma igen efter timmars körning så åkte vi direkt till lasarettet för att kolla så vi inte hade fått några skador. Som alltid på akuten så var det väntetid och vi kom inte hem förräns fem på morgonen. Inga skellettskador men däremot på mjukdelarna, att ligamentet har fått överansträngning och det skulle ta en vecka att komma tillbaka. Doktorn sa att vi hade väldans tur, det hade kunnat gått riktigt illa! Så vi hade änglavakter hos oss! Så idag vaknade jag med världens huvudvärk som inte vill ge sig, den var värre än igår och sjukupplysningen sa att hålla koll på stickningar och domningar, att det kan ha varit en lätt hjärnskakning men oxå att det har varit mycket som har hänt och hjärnan är helt slut. Så ingen tv eller dator osv. bara ligga i sängen och sova, lyssna på musik. Jag har sovit och sen när tonåringen kom hem, fick han läsa era kommentarer i min blogg, det värmde mig gott och får mig alltid ett leende. Tack!


Nu i dagarna och i mörkretsblöta vädret så är det perfekt att göra något och det har jag verkligen inte brist på!


Mellanåt så byter jag från virkning till stickningen och till annat!

Nä, gott folk nu måste jag vila och lämna datorn. Hoppas att jag kommer må bättre snart, så jag kan glutta in hos er! Må så gott och ta väl hand om er o era familjer!Änglarkramar till er! Elin

10 kommentarer:

  1. God morgon Elin!
    Usch vad otäckt med olyckan. Men skönt iallafall att ni klarade er. Ni hade nog som sagt ngn som vakade över er. Krya på dig & sköt om dig. Kramar

    SvaraRadera
  2. Men gumman det här var inget bra. Men ni hade ju en himla tur, nu gäller det och göra som doktorn sa. Vila, vila och så vila. Du har varit med om något jättejobbigt och hemskt såklart att kroppen reagerar på det. Hoppas din huvudvärk släpper. Du får dagdrömma om allt fint och roligt du ska göra till advent. Och att ni åkte till Sandra, vilken tur att hon var kvar. Nu fick ju resan ett roligt slut, ska bli kul och se vad du köpte. Idag ska jag ta en tur till Sandra, hon har så mysigt nu med alla julsaker.
    Var rädd om dig nu vännen.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Gomorron Fy vad otäckt med olyckan.Ni har haft en himla tur,Ja ni måste ha haft änglavakt.Vad härligt att du fick träffa Sandra och även ettbesök i butiken.Var nu rädd om dej och ta det lugnt vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!

    Ja, vilken tur i oturen!!
    Nu måste du vila! så att du blir bra snart!
    Mycket vila och lugn och ro de närmsta dagarna...så att kroppen och hjärnan återhämtar sig...!

    Ha det såå bra nu vännen och krya på dig :)

    Många kramar Sandra

    SvaraRadera
  5. Men min lilla Ängel va e de ja läser..fy får rysningar va otäckt ja de där va riktig änglavakt vila vila så du blir bättre nu stackars er... skänker tusen 1000 tankar till er.. pingla när du har ork goaste vännen miljoner kramisar sussie

    SvaraRadera
  6. oj,skikkelig skremmende med sånt,nå må du slappe av å komme til hekter igjen vennen,nydelig strikketøy.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  7. Men fy tusan vilken otäck smäll men som du säger själv...ni hade verkligen änglavakt.
    Sköt om dig ordentligt nu
    Kram

    SvaraRadera
  8. Elin!!! Du kan konsten och överraska, mitt i det jobbiga som hände kommer du med gåvor. När jag läste Sandras kommentar igår gick jag och funderade på vem det kunde vara... NU har jag varit där, och det är inte klokt vad du har gjort fint. Jag blir rörd av din omtanke, såna personliga gåvor är så extra roligt och få. TACK goa hjärtevän. Ska fota och visa alla så fina saker jag fått. Nu är det så mörk så jag har lampor tända, hoppas på sol imorgon. Och jag som har nickelallergi, det armbandet var som gjort till mig. Och jösses så fint du broderat, jag är så glad, går här hemma och ler nu.
    Hoppas din huvudvärk har gett med sig, och att du får mycket hjälp där hemma.
    Ha det gott goa Elin
    Stor Värmlandskram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Oj!Vad ledsamt det som hänt, men tur i oturen har ni haft ändå. Hoppas att du lyder Doktorn och vilar nu så att du blir bra. Jag brukar läsa din Blogg och tycker att du är sååååå duktig, den skänker mig mycket nöje. Tack för det och krya på dig nu. Åsa

    SvaraRadera
  10. Hej Elin.
    Men oj,oj,oj, det var då hemskt, så jobbigt du fick vara med om, inte roligt alls.
    Du är en modig tjej som inte klagar i onödan, men nu är det nog dags ändå att känna efter och vila allting som du bara kan, att ta hand om sig själv är ju extra viktigt nu, läs bara och njut av andras kommentarer, svara sen när du verkligen vilat dig.
    Hoppas att du mår bättre snart, sköt bara om dig. Så hörs vi sen.
    Visst hade ni änglavakt så klart.
    Kram Zara

    SvaraRadera