måndag 9 november 2009

Hoppas alla bloggisar har haft en bra vecka och helg, att denna veckan fortsätter att följa i samma anda om inte mer julkänsla som kommer för varje dag! Än så länge har det inte blivit någon snö här, som det har varit på andra ställen i landet men det kommer väl. Älskar det vita glittriga och man hör knastret när man trampar ner med skon. Det som alltid ligger kvar hos en sedan barndomen är att få sätta första fotsteget :) det är något speciellt! Dessa dagar har jag haft internet strul och har hindrat en att kunna surfa ut till er goa bloggarna, vilket gör en galen när det inte funkar!! Hahaha vad hände med tålamodet..jodå den finns där men man vill ut fort och se å läsa vad ni har haft för er, för så rara och duktiga som ni är! Själv hade jag besök av min gulliga mamma och syster å hennes lille son. Min syster sa att hon inte ville åka hem, för det är så mysigt här och så mycket fint att se på, mycket nytt som man inte har sett, att det blir så gosigt å fika! Å jag ville heller inte att dem skulle gå, för det var så trevligt och vi babblade på å planerade att göra om systerdotterns rum på sportlovet, då hon kommer vara borta å få en stor överraskning när hon kommer hem. Det ska bli jätteskojsigt!!

Min kära Hanna har fått byta plats ut till vardagsrummet och fått sällskap av spaljér som jag har shabbat i vitt, gillar när det är ser slitet ut och får kontrast mot det klara vita!
Den lilla vita stolen har fått lite saker att ha på sig, lite spets å garn å ljus ger alltid lika bra kombinationskänsla samt ljuvligt fint att se på!
Minns ni mina vänner, fotpallen som jag fyndade i somras på loppisen som var mörkbrun om benen och beige färgat tyg på..som ni ser på bilden här har jag lagt om ett nytt vitt tyg med spets runt om samt lite virkade dukar på och shabbat vitt på benen, tro mig jag älskar den och så vacker sött att vila sin blick på!
Ha nu en underbar vecka mina goa kreativa bloggisar, utan er vore världen så mycket tråkigare! Många kramar från en som gillar er!

19 kommentarer:

  1. jisses..jag tror jag svimmar...sååå mycke vackert.nästan så värkarna drar igång...hihhhii..

    fotpallen är ju helt guddomlig!

    hejja dej..du är bäst!

    Kramizzz Nilla

    SvaraRadera
  2. så herlige bilder,ja den fotpallen var blitt herlig.
    ha en nydelig mandag.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Men oj vilken underbart fin pall,helt bedårande.
    kram
    ninni

    SvaraRadera
  4. Hej goa Elin!!!
    Så mycke mysigt du visar!
    Vad kul med besök av nära o kära!!!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  5. Vilken fin överraskning systerdottern kommer och få. Fast ni har ju lite tid och planera om det var till sportlovet. Och vilken fin fotpall du gjort, den kan man verkligen vila ögonen på. Din lilla stol är så söt också.
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Åh vad fint!
    Ha en fin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  7. Hej Elin min vän!

    Du skriver sååå mycket fint att man blir så glad......så mycket snälla ord...!
    Tack snälla du för din fina kommentar hos mig!
    Det piggar upp med såå fina kommentarer!!

    Jag håller med dig...tänk när snön kommer...det behöver inte lägga sig på vägen...har ingen kul väg dit ut jag bor...i skogen :) men annars får det gärna komma...har ju JUL i butiken nu :)
    Sååå kul och mysigt!!! :)
    Små granar och ljus överallt...tur att jag kan pyssla där..när jul pysslingen börjar komma i kroppen!!

    Ha en jätte bra kväll vännen!!!
    Många kramar från mig och Nova såklart :)

    SvaraRadera
  8. ÅHHHH vad mycket fint du visar ALLTID.Mysigt att få besök av nära och kära.Ha en skön kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  9. Hallojs Elin mitt i natta!!! Borde ju gåo nana ..men måste kika in här först! Inte hnnit blogga så mycket i helgen!! Vilket vacket inlägg..o såå mycket fint du visar!!

    Härligt med besök av sina kära..kan tro de myser hos dig , så mycke fint du har!! Kul överasking till systerdttern!! Vad snällt att du ska hjälpa dem!! Vi måste göra om i lillsssans rum n före jul...har ju lovar henne det, o hon har tjatat så sen storasyrran fick omgjort!!!

    japp..visst är det såå mysigt med snö..längtar ju såååååå!!!

    kram o g natt!!!
    P.s Finns du på Fb?

    SvaraRadera
  10. Hej
    Tack för titten,jo då jag mår kanska bra förutom den dåliga mage jag tampas med,men det är under utredning,men jag har blivit sämre i dagarna i magen så det är lite jobbigt och oroligt med det.
    kram o ha det så gott i dag du gulliga.
    ninni

    SvaraRadera
  11. Hej Elin

    Vilken fin pall...Helt ljuvlig.Kram!

    SvaraRadera
  12. hihi--Det var ju 13 år sen jag hade en sist! Så du kanske hinner få en ett par ggr du med;))

    ville bara säga go kväll..eller snarare gonatt!!

    ~~♥♥♥~~

    SvaraRadera
  13. Halloj Goa du!! miss you rings snart.. de där lät så mysigt m familjen.. näääee vem vill gå hem från ditt vackra hem...pussiluss gumsan

    SvaraRadera
  14. Hej Elin.
    Nämen Gud vad snyggt, du är en pärla, hur kan du få till det så där.Det är sååååååå mycket i min smak allting som du skapar, coolt, vilken känsla du ger mig.
    Pallen är supersnygg, så underbar.
    Oj gissa om jag blev glad när du skrev om att sätta första fotsteget, det har jag också alltid älskat från första stund, som jag kan minnas.Hoppas att du snart får känna den känslan.
    Har alltid undrat varför ingen annan har känt så, nu blev jag så glad.
    Jag har inte vilat på resan, det blev inte som jag tänkt, men jag är nu så nöjd med att vara hemma, det är otroligt skönt här.Så nu är jag nöjd bara för det, att få vara hemma.
    Ha det så jättebra, du fantastiska.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  15. Hej Elin. Ja rummet kommer bli fint. Även om det kommer ta tid. Men bättre det så man vet att det blir bra. & inte ihophaffsat med småpryttlar m.m. som man inte vill ha.Hoppas du mår bra & får en fortsatt mysig helg. Kramar

    SvaraRadera
  16. Tack för dina rara och kloka ord,försöker verkligen ta det lungt,en del dagar är magen bättre en andra,hoppas jag får bukt på den.
    kram o ha en trevlig kväll
    ninni

    SvaraRadera
  17. Så vacker pall är själv svag för såna!
    Sen blev så snygg i spets!
    Kika in till mig - jag har en tävling på gång.

    Kram Maud

    SvaraRadera
  18. Så fint du har det!

    Tack för din beställning hos mig!
    Den stora madonnan är helt magnifik!

    Det är packat och klart så i morgon skickas det till dig.
    Jag skickade med en väldoftande bonus till
    dig...

    Kram,
    Anette

    SvaraRadera
  19. Hallojsan vännen! tack för din söta hälsning!! a det bäst goa du!!♥
    kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera