lördag 13 augusti 2011

Halloj Alla gosiga Bloggisar i denna underbara vita världen! Solen skiner för fullt och sprider värmen i vårt inre med harmoni! Tiden har rusat iväg som alltid och hoppas ni Alla har haft en underbar sommar, nu börjar det närma sig mot skolstarten. Dagens inlägg vill jag berätta om en mycket betydelsefull person i mitt liv, nämligen min Bästa otroliga syster som är mitt Allt! Att ha någon så Nära en, som finns vid vått och torrt, att Dela skratt och tårar, det för varandra närmare av allt man delar tillsammans. Det är min käraste systeryster, som också är en otrolig duktig handarbetare och skapar sig fram Alla möjliga vackra ting. Varav jag nu vill dela med det till er och visa denna Fantastiska virkade kreationen, dekorerade med små pärlor som min syster har skapat, vilket tålamod och jobb det ligger bakom! Som gåva har hon gett den till min kära Lotta att bära på :)Hon ansåg att det passade bättre in hos mig :) Tack så hjärtligt mycket! Jag bockar och niger :)

En del av min mysiga hörna fick Lotta visa upp sin fina klänning när solen vackert skiner på för fullt :)


Lite närbilder för att se mera av detaljerna:






Här visar Lotta baksidan av sin klänning så charmigt så vackert, hon är så glad :)



Som avslutning i inlägget skulle jag vilja sprida uppskattning och tacksamhet omkring oss, genom att beskriva en betydelsefull person i ditt liv som du gärna skulle vilja säga några goda ord om i ditt blogg :) Det finns inga måste men jag överlåter till några som kanske skulle vilja vara med på detta till fem styckna underbara bloggare nämligen: AnnaMaria "Ett Rött Monogram", Lena "Ett Vitare Hem", Rita "Hemma hos lilla mej", Lisa "Frelugan" och Susanne "Vita Falkens Lantliv". Kram på er Alla och ha en underbar fortsättning på helgen!

9 kommentarer:

  1. den där satt ju som en smäck :)
    nu startar partysäsongen på nytt....
    så missa inte..

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    VÄLKOMMEN :)
    Håkan

    SvaraRadera
  2. Hej gumman.. Så fint du skriver om din sys. Och vilken helt ljuvlig underbar klänning med tillbehör. ack för utmaningen . De ska bli kul. Tar mig en funderare. Ha de så bäst hjärtat...

    SvaraRadera
  3. Vilken underbart fin klänning, kanske den passar dig också. Du har en duktig och snäll syster, vilket jobb. Snörningen i ryggen är så jättefin, och vackert halsband på din Lotta också. Idag är min sista semesterdag, kommer och bli kalas hos svärmor. Ska fundera på utmaningen, kanske jag skriver om någon. Det var gulligt att du tänkte på mig.
    Ha en mysig söndag vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Sötaste du... Men guu så vacker den blev helt otroligt!! såå fint hos dig som vanligt o eran underbara balkong som e lovely!! Ja gumman de smäller ordentligt när ja fyller år blir världens fest... ska bli såå kul... kramat i massor så länge

    SvaraRadera
  5. Hejsan!

    Tack snälla för du tänkte på mig! Ska försöka mig på detta;)

    Klänningen är helt otroligt vacker, att man bara kan skapa något så fint:) Så avis på dig och alla andra som har en syster, verkar vara så fantastiskt roligt att ha en! Men men jag har 4 bröder och dom är helt ok dom med;)

    Ha en fin kväll!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Underbar klänning! er systerrelation är verkligen fin. Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Kikade in på din blogg här ....så mycket mysigt. Önskar dig en fin vecka. Kramar från Maria

    SvaraRadera
  8. Hej Kära Elin.
    Hur har jag kunnat missa att du bloggar igen??
    Tack för en mycket omsorgsfull och gullig kommentar hos mig. Du ska veta att du verkligen gjorde mig glad!!!
    Oj så många fina inlägg du har hunnit göra. Din syster är jätteduktig, precis som du själv. Ni tycks vara begåvade båda två. Fantastiskt!
    Ser att du har fyllt år.
    Nu får du en fanfar, och hipp hipp hurra!! till dig.
    Hoppas verkligen att du mår mycket bättre nu, efter olyckan, att du har börjat repa dig.
    Jag gillar din kista som du shabbat, den blev jättesnygg, och så fint solen skiner in, visst är det läckert när ljus och skugga bildar mönster, kul att du också kan se det där, skönheten i det.
    Vilken fin stege, med dina vackra gamla textilier på, så snyggt. Jättesnyggt!!
    Väldigt tråkigt att höra om din vän.
    Dina egentillverkade gåvor är så mycket mer värda än masstillverkade, vad glada de ska bli, du är så duktig!!!!!
    Grattis till dina vänner som du gav en fin utmärkelse till, jag känner inte till någon blogg förutom Ett rött monogram, och håller fullständigt med, hon är så gullig, nu ska jag passa på att titta in hos de andra.
    Min tid på webben är begränsad just nu, jag hoppas på att få återkomma till hösten, mer kontinuerligt.
    Fram till dess så önskar jag dig min kära vän allt gott, och verkligen ett snabbt tillfrisknande. Vad det gäller migrän så kan jag säga, att det plågades jag väldigt mycket av förut, men det tycks ha växt bort, med åldern, de säger att det brukar det, hoppas det gör det för dig.
    Varmkram.
    Zara

    SvaraRadera
  9. Om du vill får du gärna titta in på min lilla tävling hos mig.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera