söndag 29 november 2009

Glad första Advent till Alla mina goa bloggisar! Hoppas ni har det mysigt med familjen, dricker glögg och äter en massa gott! Själv får jag stanna hemma med min förkylning och hesa röst men helt själv är jag inte, har sällskap av världens vackraste vovvis, som ska ha valpbebisar om ca tre veckor. Mannen och tonåringen fick gå på kalas/advent firandet å umgås med mysiga vänner å jag har ju mitt pyssel att se fram emot :)


Första ljuset är tänt!!


Min lilla vita tomte, klart att han ska vara vit som allt annat här hemma :) Visste ni att tomten inte är egentligen röd, vilken är hans riktiga färg och varför? Jag vet, men vet ni mina kära vänner!!


Första hantverk i julklapp är klart! Vit lurvig tröja med luva tillsammans med en mössa, passar utmärkt till den vita snön...men när kommer den, snart hoppas jag!


Vit som snö, svart som natten..en snövit, passar utmärkt på den flicka som skall få denna tröjan :P

Tog tonåringens lilla boll som huvudmodell,man får ta det man haver :P


Så här ser baksidan ut, voliá! Tur att ett barns huvud inte ser ut som en bollskalle:P


Som avslutning så hittade jag lite nycklar på loppisen. Det är så charmigt!


I fredags fick jag den vackra tidningen Jeanne D´arc living i brevlådan, skickad av söta Sandra, Ineriörboden från Grums, tack så mycket och för det fina kortet, du är så gullig! Hoppas du har haft en superdag i butiken, önskade att jag också kunde vara där och äta lite pepparkaka å ge dig och Nova adventskramar. Igår kväll satt jag på soffan och myste med min tidning..oj, så mycket fint, det sätter verkligen sprätt i ens hjärna! Idag blidde sista besöket på favvotygisen som skall läggas ner och köpte lite mera tyg, åkte sedan till ett centrum som har byggts ut lite grann för att köpa mediciner. Vad upptäcker man då..Panduro har öppnats där, jippie!! Så det blidde och shoppa lite smått och gott :P Många pepparkakskramar!

11 kommentarer:

  1. Så mycket fint adventsfint.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Men vilken fin tomte!! Har aldrig sett en sån vit och fin förut. Jag gissar, bara gissar nu, att tomten var grå. Kanske för att han inte skulle synas.. Och det var lite trist att du missar glögg-kalaset, hoppas du blir bra nu. Men du har det säkert mysigt, du och vovven.
    Ha det gott och mys i adventskvällen.
    Stor kram till dig goa vän
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Hej
    Men ska du också få valpar,va roligt!
    Min lilla tjej ska nog få valpar i natt hon,det verkar som att det har satt igång på henne,ja vi får se om det kommer några i natt.
    kram o ha en trevlig kväll.
    ninni

    SvaraRadera
  4. god kveld i stua.
    nydelig nisse,å så herlig med tent lys.
    ønsker deg god bedring vennen,ikke moro å være syk,
    nissen var kanskje brun??spent..
    ønsker deg en herlig advent kveld,klem fra sylvia

    SvaraRadera
  5. Vad mycket fint du har gjort.ÅÅÅÅhhhh vilken gullig tomte den blev jag kär i vad söt.Helt underbar.Har du några bilder på dina fina armband som du kan maila till mej? Ha en mysig adventskväll kramiz Rita ♥ ♥ ♥.

    SvaraRadera
  6. SÅ himla mkt fin du fixat till, tomten för söt och allt det vita du gjort...:) så du är krasslig oxå...här är man sjukskriven in i januari nästa år..men det går sakteliga framåt...blir lite rörligare för varje dag, ha en skön adventskväll, här har det druckits god glögg och njutit utav det första ljuset, krya på dig, kram

    SvaraRadera
  7. Go kväll goa Elin!!!
    Så fin adventsljustake o tomte..ja vitt är såå vackert..skulle med vilja ha det överallt, o spec nu til jul..men så mycket att byta ut då..prydnader o textiler..får bli ett annat år;))
    Nix, gissat på grå..som våra sv vättar..såg en film med barnen om tomten o hur han blidde till igår St Nikolaus...men han hade röd kappa o luva..för att renarna lyssnade bättre då;))
    Kanske skule klä sig i rött...kanske barnen o vår busiga vovve lyssnar bätre då;))

    Hoppas du snart mår bättre...synd att du fick missa glöggpartyt..har just vart hos grannarna på lite vinglög..så gottigt såå;)

    Hoppas det varit en mysig advent ialla fall!
    Ha en fin vecka ♥ kram Millan

    SvaraRadera
  8. Hi Elin,
    I've just found your lovely blog adnI'm so glad I have. I'll follow as you have so many beautiful things to share. You are opening an inspiring window onto Swedish home decor.
    I'll be happy if you'll ha v chance to come and visit my blog at http://ritashabbychicrose.blogspot.com/.
    It'll be to meet you there!
    Rita

    SvaraRadera
  9. Hej VÄNNEN!!!

    Åhh, vad snäll du är.... :)
    Tack så mycket för dina fina inlägg hos mig Elin!
    Det har varit såå myckey folk i helgen och det har varit sååå kul!
    Mamma har varit i butiken och hjälpt mig :)

    Jag hoppas att du har haft en jätte bra helg och en super bra 1:a advent!!

    Vilken tur att du blev glad över den lilla gåvan, älksar att överraska :)

    Ha nu en jätte bra vecka!!
    Många kramar från Sandra och Nova!!!!
    Mamma hälsar :)

    SvaraRadera
  10. Åh vad jag gillar din vita, fina tomte! Hoppas du piggar på dig snart!
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  11. Hej Elin
    Så mycket fint du visar. Den vita tomten är alldeles underbar. Vad roligt med din hund som ska ha valpar. Hoppas du kryar på dig från förkylningen.
    Kramar Camilla

    SvaraRadera