onsdag 25 augusti 2010

Hej Mina Goa BloggisVänner, nu är hösten här och tiden med utan dåligt samvete, att kunna sitta inomhus o pyssla på en massa fint! Min bonuskilles bonussyster som bor i Örebro, har önskat sig hissgardiner i sin studentboende. Det går lika bra i svart i dess inredning som hon har svart o vitt, titta så fina de blev! Som ni förstår så blir det en liten utflykt o ska passa på å göra ett "Öppet Hus" besök idag :) Berättar mer senare..

Nu har jag kommit in i min period av att virka, nämligen småbarnskor det är så ljuvligt gulligt sött! Älskar texter, dessa ord som har stor betydelse i ens hjärta!Är så glad över att det har gått bra och smidigt för bonuskillen, som börjat på gymnasiet nu. Han ska bli flygtekniker å jobb kommer att finnas omgående när han är klar med utbildningen. Känns bra att ha framtida målet klart redan nu! Hoppas det går lika bra för era barn, för de är vår framtid o kärlek här på jorden! Ha en underbar dag! Låt livets glädje sprudla för fullt inom er och till era nära å kära! Kram.

4 kommentarer:

 1. Ljuvligt söta de där skorna! Gillar också väggtexter, de blir en fin dekoration samtidigt som de ger en tankeställare ibland.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Du är jätteduktig både på och sy och virka, så jättesöta skor du gjort.
  Må gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Tack finaste för besöket och presenterna!!!! Så jättekul att träffas och jag hoppas vi får chansen att göra det igen!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Så duktig du är! Säljer du av skorna?
  Kram Pia

  SvaraRadera