tisdag 23 november 2010

Nu börjar snön komma allt mera här och hoppas att det ska stanna kvar för att ljusa upp lite av tillvaron. Snart är det första advent och många ljus kommer att tändas så fint i allas hem. Planering och tankar inför julens närmande och klappar som skall köpas in. Nu är dags att baka lussebullar och dricka lite glögg till helgens första advent, det ska bli mysigt gott!

Häromdagen var jag i en ny butik på stan och fann min nalle :) Jag fnissade till när expediten sade: presentpapper finns där borta och pekade med fingret. Jag log och förklarade att det var till mig själv och den skulle passa in så fint till mitt hem :)Nallen är så mjuk och fin. Jag är så nöjd att ha den i mitt hem!


Underbara tidningen Jeanne D´arc living inspiration JUL.Lite utav mina julsaker har lyckats titta sig fram hemma hos mig..
..titta en Julflicka har funnit sin plats att sitta på....och en julälg som gömmer sig bakom sakerna och gluttar försynt omkring sig....Nämen nu ser jag att en annan julflicka har lyckats tagit sig fram bland mina saker, osså ser man en glimt av mina glittriga vita ekollon.Att kunna hjälpa någon är en stor glädje. Min kära vän, har länge haft funderingar på att ordna till sitt hem men har man tummen i handen, så blir det svårt att få till det. Tidigare så ordnade jag till vardagsrummet och nu behövde sovrummet få en uppfräschning. Istället som min vän hade i första tanken att köpa en ny säng, så kapades kulorna bort och målades om, även nattduksborden och väggarna blev helt vita. Skåpena fick nya knoppar och fann gamla fina bilder på släktingar med gamla ramar som fick komma upp på väggen. Till belysning monterade jag ihop en tavel-lampa och gav en härlig stämning i rummet. Min vän blev helt tagen av dess stora förändring det blidde och trodde i två morgnar framöver att han vaknade upp på något hotell, sen när han insåg att det var hans sovrum, kom det fram ett stort leende. Då har man nått målet, att ens hem ger en glädje och harmoni!! Jag önskar er mina vänner det bästa! Kramar.

3 kommentarer:

 1. Åh så fint din väns pimpade sovrum blev och ett bättre betyg hade du nog inte kunnat få!
  Ha en fin dag vännen!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Hej Elin.
  Förlåt att jag inte tittat in tidigare. Jag har inte kollat vem som gjort inlägg, utan försökt att svara de som skriver, för tiden har inte räckt till.
  Och nu får jag höra berättas om den stora valaphändelsen på både gott och ont, så rörande.
  Jag förstår om de ger mycket glädje nu.
  Då är det bara att njuta, och det blir nog många skratt när valparna växer och ska försöka klara sig själva.
  Blöjtårtan kommer garnterat att bli uppskattad, för när man fått en bäbis, är man bara intresserad av just allting som rör sig om det, och så ska det ju vara just då.
  Så klart att man ska ha en nallis hemma. Den är jättesöt.
  Jag har också en söt nallis i mitt sovrum.
  Ja det var så gulligt, och du har hjälpt en vän, så härligt att få glädja någon.
  Önskar dig också många lyckliga stunder i advent.
  Kram min vän Elin från,
  Zara.

  SvaraRadera
 3. Hej Igen vännne.
  Skulle också berömma dig för de underbara bilderna i det här inlägget, så sött.
  Kram Zara

  SvaraRadera