tisdag 24 maj 2011

Regn, regn och regn. Nu är vi i en period av det blöta, tråkigt men ett stort behov för naturen. Dagarna rullar på och jag har just fått min första behandling mot migrän och blev injicerad av botox. Nio stick på pannan, så nu kan jag inte ens rynka ihop ögonbrynen längre :) Har man nack/käke problem och whiplashskada kan det ha sin påverkan till att få spänningshuvudvärk och migrän, samtidigt som det kan vara ärftligt. I mitt tillstånd är det både och, samt kroniskt. Nu hoppas jag att detta ska hjälpa lite på travet så att det lättar. Vid såna här regndagar passar det perfekt att mysa på soffan med bästa tidningen av Jeanne D´arc Livings nya upplaga! Då är dagen gjord med lite goa bullar och varm choklad.


Så vackra sidor att se på.


Man kan aldrig få nog att se om och om igen.

På Söndag är det stora "M", nämligen Morsdag! Ge era "Mödrar" och er själva med mycket omsorg och glädje! Grattis i förskott till Alla Mammor på Morsdag!
Tycker så mycket om min lilla kryddlåda och ha allt i ett!Min gulligaste väninna, har gjort dessa underbara sötisar champagneglas "Love" till mig i gåva på födelsedagen! Så vackert dekorativt att ha och avslutar med att kärlek är inte bara ett ord, viktiga är att visa och sprida kärleken och ge varandra positiv energi. Må så gott mina bloggisar! Kärlekskramar E.

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Inte kul med migrän:(( Hoppas det kommer hjälpa!
  Fantastiskt söta glas din väninna har gjort!!! Nu hoppas vi att det snart blir lite värme och sol så blir allt lite lättare!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Aha, det e så senaste numret ser ut :D vad bra, då ska jag köpa d på torsdag :D denna tidning e den absolut bästa som finns :D
  Botox mot migrän ? ojdå, finns d sånt ? men är d bra ? lät lite farligt ?
  Har nämligen själv mycket migrän.
  Så jag vart nyfiken ! kram och hoppas d blir bättre.

  ps. läste att örten mattram ska vara bra för migrän..

  SvaraRadera
 3. Ser att du fyllt år, jag säger grattis i efterskott nu. Klappa vargar var en häftig present, det skulle jag vilja göra också. Och den tidningen du visar måste jag ju köpa.
  Låter intressant med sprutorna, jag har ju också migrän.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. fina bilder.
  Grattis i efterskott.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. ha en fin helg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera