lördag 9 juli 2011

Nu har värmen kommit för att stanna, så härligt väder! Mina dagar har varit på stranden och njuter av glänsande vattnet som skimrar så vackert från solens strålar.

Är så nöjd med min nya kamera och fotat lite :)Älskar ljus, det är både vackert att titta på och ger verkligen en underbar stämma av ljus i rummet.


En viss skymt av mina saker i mitt fina skåp. Det är som "Gott & Blandat" :P


Vid dessa årstider så kommer alla dessa kryp fram. Bland dem större bovarna är fästingar, som är svårt för våra fyrfotade vänner att skydda sig emot. Man vill gärna inte hänga på vovvarna med giftiga halsband. Därför har jag gjort i ordning halsband av Bärnsten,för att skydda dem. Det blir verkligen ett vackert smycke!

Jag hoppas att ni mår verkligen bra, Alla mina bloggisvänner! Själv så laddar jag en hel del med energi när värmen är framme, för att orka mig igenom bl a med migränen/spänningshuvudvärken. Ska ge Botox ett nytt försök snart igen och får se om det kommer ge bättre effekt denna gång! Det är viljan som får en att gå framåt i livet och ta sig genom varje barriär man möter på vägen! Må så gott i det soliga vackra landet vi bor i :) Kramar.

4 kommentarer:

 1. Strand, bad och vatten kan det bli bättre.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder du tagit. Duktig med kameran, verkligen. Ja nu gäller det att samla kraft inför allt. Hoppas verkligen du slipper all värk som du plågas av. Hjälper Botox mot spänningshuvudväärk ?? Låter spännande. Önskar dig allt gott och att du får ha det bra..

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 3. Ååååå vad skoj att höra ett livstecken ifrån dej vännen.Ja nu är det bara så himla gott att sommaren är här.Hoppas att Botox hjälper dej.Men visst hänger allting på viljan.Ha nu en härlig lördag och en fin sommar goa du.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Heeej!

  Kul att höra ifrån dig:) Nog är det så att vi behöver samla kraft nu, så vi har att ta av när mörkret kommer.

  Ha det bäst!
  Kram Susanne

  SvaraRadera