onsdag 9 september 2009

Hej och hå! Här är soffbordet nummer två som fick följa med mig hem! Upptäckte under bordet, att den är från 1951. Den har rena fina linjer och former. Var ivrig att få sätta färg på och se förändringen..
..Voliá, titta så fin den blev! Köparna som kom, föll för den genast! Jätterara par och som visade sig ha samma intresse som oss! Det kändes superbra att den skulle få komma till ett bra hem! Kan säga att jag blev kär i den. Tänk att det går så fort och man vill inte göra sig av med sina saker men ibland måste man. Jag hade nämligen inte plats för två men ville inte heller lämna kvar den i mörkret.
Tidigare soffbord som jag hade fick hamna hos en kär vännina. På bordskivan hade jag lagt dit blandat med vit och glittergrå mosaik. Jag har smittat av min inspiration till henne, att hon har nu fått suget på att måla om hemma och fixa, i vit färg! Det ska verkligen bli roligt att se förändringen! Nu måste jag kila vidare för nästa projekt, det liksom kliar i fingrarna :P Många pysselkramar!

4 kommentarer:

 1. Ser att ytan på det här också är lite blank, men det är väl bara och slipa som en galning. Visst har vi fina bord, och dom som fick köpa ditt var säkert supernöjda. Längre fram i höst ska jag ta tag i både jaktrum och tvättstuga..phu! Men mannen får slipa och sånt kul..fniss.
  Ha en bra torsdag och helg
  Goa kramen till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt bordet blev. Man kan hitta mycket fint i nyrokoko från 40 och 50talet som inte kostar så mycket. Ha en fin dag /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Åh detta bordet var också fint men det förra var stået vassare ;o)
  ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Hallojs o tack för din så varma mysiga kommentar!!!!blir så glad när du kikar in!!
  Så..et till bord att sätta klorna i,,,jättefint ju;)))

  kramis på dig elin♥

  SvaraRadera