lördag 26 september 2009

Mina vänner Tack så mycket för eran varma goa omtanke för mig! Det får mig att stå ut med processen hos tandläkaren. Måste få säga Gud, vad ni Alla är gulliga! Är så glad att jag har lärt känna er! Har tyckt många gånger att folk har lättare att säga "det som inte är bra" eller att man glömmer att berömma och uppskatta en. Vi behöver verkligen att höra ofta positiva ord och stödja varandra, å det finns det verkligen hära, helt underbart! Jag älskar den härliga vita färgen för den inger sådan renhet och ljus, som får en att bli alldeles varm och harmoniskt i sitt inre! Å tingen vi har hemma och inreder från själen, beundrar jag å älskar att titta in hos er. Det har en speciell plats i mitt hjärta! Å en annan som har en mycket verkligen speciell plats i mitt hjärta är min pappa! Tidigare idag fredag, var jag ut hos honom å la lite blommor med mor min å familj. Elva år har gått nu och det går inte en dag utan min saknad av honom!
Nu är helgen här igen å jag hoppas att ni kommer att ha underbara härliga dagar med familj och vänner! Ta väl hand om er, ni är värdefulla för mig! Kram.

13 kommentarer:

 1. Godmorgon Elin. Tack för din snälla hälsning, sånt värmer hjärtat. Maken är jättepigg nu. Det var lessamt med din pappa, förstår att han dog alldeles för ung. Men det var skönt och höra att det går bra med tanden, livet blir lättare när det inte gör ont. Ser ut och bli fint väder denna helgen, vi ska köra något lass till tippen, och sen bara ta det lugnt.
  Ha nu en riktig toppenhelg
  Goa kramen till dig vännen
  AnnaMaria
  Ps, håller helt med om kärleken till vitt.

  SvaraRadera
 2. God Morgon Elin!!gött att värken äe borta! man blir ju heelt galen på sånt ju!!
  Förstår din pappa alltid finns med dig! Tråkigt att mista honom så tidigt! Föräldrar är ju något man alltid vill ha hos sig ju!
  Kan dtro det är vackert på hans grav!

  Du har väldigt fint om dig, får till allt så bra o färgstämt...ääälskar med vit..men hos mig hae det smygit in sig svart o nu även lila då:)
  HA EN SKÖN LÖRDAG!
  kramis Millan ♥

  SvaraRadera
 3. Hej Elin.
  Så glad jag blev för din kommentar hos mig, i inlägget tio sanningar...........
  Jag tog mig en rejäl funderare innan jag la ut det, för jag har som du också tyckt att ofta så hör man folk bära fram negativa saker , och säger inte om de tänker positiva saker, och jag håller med dig så otroligt mycket om att vi verkligen behöver det där positiva, varför ska man säga något dumt , det behöver ingen.
  Och nu är jag glad för att jag bestämde mig, ni är helt underbara.
  Och så förstår jag nu att i den här bloggvärden så finns det mer besläktade själar, än i vardagslivet, och det är så härligt när man hittar er, om du förstod så är du också en av dem............Glad.
  Sen måste jag bara igen säga att du har en sån förmåga att göra vackert, så det är verkligen något extra, din speciella inredning ligger mig så nära på något vis, så skulle jag vilja ha det, men har inte självdicipin nog, det kanske kommer.
  Jag njuter så mycket av din otroligt vackra bilder.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag vill berätta att jag nu följer din blogg, om det är ok.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 5. Så fint du skriver, och du har rätt vi behöver höra positiva ord och det tycker jag vi bloggare är bra på.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Hejsan
  Tråkigt med tandvärk och dessa besök hos tandläkaren är alltid jobbiga. Jag har varit till min mammas grav i dag och gjort höst fint och tänt ljus det känns bra att ha en grav att gå till och minnas fina minnen.
  Kram Maud

  SvaraRadera
 7. Hej Elin!
  Så tråkigt att du har tandvärk, jag förstår verkligen att det inte är kul. Hoppas det har blivit bättre. Jag fick tid hos tandläkaren i förra veckan och jag gillar verkligen inte att gå dit, en tröst är att det inte är så ofta.

  Verkligen tråkigt med din pappa, jag förlorade min pojkvän för fem år sedan och jag tänker på honom nästan varje dag.

  Hoppas du får en trevlig söndag!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 8. Visst är det så att vi behöver få höra positiva ord det är för mycket negativa/ neutrala ord, fram för mer snällhet ;o) Skönt att tanden är bättre!
  Ha en fin dag!
  kramis/LenaS

  SvaraRadera
 9. Så fint du skriver.... Så sant!!!
  Kramar Agnetha

  SvaraRadera
 10. Underbara bilder och tack för titten hos mig.
  kramis
  ninni

  SvaraRadera
 11. Så mycket vackert du visar - gör du allt själv?

  Ja visst finns de alltid kvar i ens tankar - de nära och kära som gått vidare.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 12. Ja, det är verkligen så att man blir glad över positiva kommentarer!
  Och det är du självklart värd!

  Saknaden efter sågon som betytt mycket för en går nog aldrig bort. Man längtar efter att känna deras lukt eller höra deras röst en sista gång... Men det är ju det som är fint också, att de är saknade av de omkring.

  många kramar!

  SvaraRadera
 13. Vad mkt vackert du visar. gillar soffborden! hit kommer jag snart igen. Tack för besöket. kram t

  SvaraRadera