måndag 7 september 2009

Tack för alla orden ni skriver till mig, man glömmer verkligen bort sin krasslighet för stunden! Nu är det måndag kväll och tonåringen har åkt bort med skolan för en hel vecka och inga måsten, som man gör annars varje dag. Jag vill visa er mitt köksbord som jag målade om till vitt, tidigare var det ett tråkigt björkbord, glansen var totalt borta. Även målade jag om benen på stolarna så att det skulle passa in bättre och med lite extra la jag till fransk text på varsitt bordsben och som jag då har glömt att fota på den andra sidan.. men texterna lyder så här: "La maison est oú le cour est" betyder "Hemmet är där hjärta är", på det andra benet står det "Maison est mon amour" betyder " Hem är min kärlek". Med detta sänder jag till era Alla underbara kreativa bloggisar som lägger ner själ och arbete till sitt älskade hem, fortsätt i dess anda för det får oss att må bra! Kramis.

7 kommentarer:

 1. Åhå vad snyggt det blev! Ska skriva ner orden och dess betydelse tills jag textar nästa gång och behöver lite små kloka ord ;o(
  ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Godmorgon. Nästan ett sånt köksbord har vi också. Vilken fin ide´och sätta dit text. Jag kanske härmar dig där, har precis köpt bokstavs-stämplar. Jag tycker det är svårt och texta fint.
  Goa kramen till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Men å så fint ditt bord blev.
  kram o ha det så gott
  ninni

  SvaraRadera
 4. Åh, det blev verkligen fint!! :-)

  kramar

  SvaraRadera
 5. Åh så fint du har gjort.. Ser att jag har missat en massa fint nu under min bloggfrånvaro.

  Hoppas att du känner dig bättre nu, fick en ordentlig förkylning i helgen men känner mig mycket bättre nu :)

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Halljsis!!!!

  ÅÅÅÅ såå vackert bordet blev!! Så fint med texten!! har massa möbler jag ska måla o texta på...men kommer mig aldrig liksom för!
  Ha det gott!;)
  ~~Kramelikramis ♥ Millis~~

  SvaraRadera
 7. Tänk vad fint det kan bli med lite kreativitet och vit färg. Du har verkligen fått ett helt nytt fint bord att njuta av hemma. Du inspirerar mig också till att måla.
  Hälsar
  Jessica

  SvaraRadera