tisdag 22 december 2009

Nu är det knappa två dagar kvar till jul och snön ligger kvar, härligt! Hoppas att ni mina bloggisar har hunnit julshoppat klart allt nu! Idag har jag träffat min gulligaste goaste vännina Sussie Snowwhite, en mycket kär vän som funnits i många år vid min sida. Så fort vi ses så babblar vi och knappt kan slita ifrån varandra! Hon har så otroligt vackert hos sig och är enormt duktig på att inreda med sin kreativitet som får en att häpna varje gång man ser allt som hon har gjort där hemma! Jag lämnade hennes mammas uppsydda gardiner och ett julpaket till söta Sussie. Samt för att hämta den fina handgjorda spetshyllan, som vi har beställt från Viveka, Bläckhornet, tack så mycket! Då ger Sussie mig dessa fina gåvor till mig från henne och hennes underbara snälla mamma! Tusentusen tack, vilken överraskning och vilken glädje, jag niger från det djupaste av mitt hjärta till er båda!




Se så vackert Kungakronan är och hur Sussie har prytt den så vackert med allt! En önskan gick i uppfyllelse och ska hitta en speciell plats att kunna beundra den varje dag!


Underbar söt ljusbehållare som kära Sussie har gjort ordning med dekoration. Jag tänder ljuset för dig och din mamma å önskar er det allra bästa! Många många och många fler kramar till er och åter tack!





Tack till er alla som kommenterar så underbart hos mig, ni förgyller verkligen det extra i min tillvaro, mer än vad ni kan förstå! Var rädd om er! Kram.

8 kommentarer:

  1. Sötaste Goaste väninna!! Gulledig goa dig Tack tack för din fina julklapp som jag fick av dig.. prata m mamsen hon tacka igen för gardinerna hon får ju se dom först på julisafton.. puss så länge hörz snart igen

    SvaraRadera
  2. Vad gulliga paket du fått av gulliga Sussie.Både kronan och ljuslyktan.Underbart gulligt.Var rädd om dej gulliga du.Sedan vill jag passa på att ÖNSKA DEJ EN RIKTIGT GOD JUL VÄNNEN BAMSEKRAM RITA♥

    SvaraRadera
  3. Hej sötis!!!
    S fina gåvor från din väm!! tittar bara in på en snabbis...ska hoppa i säng! Tack än en gång för dina söta gåvor!!! SÅ GLAD!!
    <Kommer ett paket till dig med...men först i mellandagarna:( Likaså kort..har intre skickat ngr än...hmm vår skrivare pajjade.,.ja den med..skulle köra ut hos mamasen...men då tog färgen slut!! Får fixa i morron o postade dem direkt i brevlådorna till de här i stan...ni andra får trist nog vänta:(
    BAAAAAAMSE JULKRAM om jag inte hinner kika in mer!! Ha den alla finaste julen av jular med make o bonusson..Det är ni alla värda!!!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  4. ..äntligen är det dan före dan....GOD JUL

    SvaraRadera
  5. Åh vilka vackra saker!
    Önskar dig också en riktigt GOD JUL!!!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  6. Så fina klappar från din vän. Önskar dig en riktigt god jul.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  7. Men oj vilka super söta gåvor du fått av sussie :D jag älska era bloggar , ni har alltid nåt fint att visa oss :D
    Du må ha en goood Jul :D kram kram Lisa

    SvaraRadera
  8. Hej Elin
    Hoppas att du mår bra & har hunnit färdigt med allt inför morgondagen. Önskar dig en riktigt god jul. Kramar!

    SvaraRadera