onsdag 2 september 2009

Nu har jag hämtat mitt paket från Sandras hem Interiörboden! Vilka fina saker jag har fått! Helt underbart att se i verklighet! Man blir alldeles lyrisk å börjar genast springa omkring för å fixa och planera..Tack, Sandra så mycket för gulliga gåvan och det fina kortet! Det värmde en gott å tack för dem fina saker du har i din butik! Jag är så himla glad, det går inte att beskrivas tillräckligt med ord!
En liten titt på vad jag har beställt, se så fina dessa zinktag o zinkhjärtat är med det fina texten. Kommer fler bilder senare på vad jag har beställt, för just nu håller jag på att fota för fullt. Det är viktigt med bra bilder! Ikväll ska jag glutta i tidningen Jeanne d´arc Living och kommer inte att vara available för någon här hemma. Glöm inte att beställa nästa som kommer slutet av sept, det går att göra det hos Sandra! Må så gott å ha en underbar fortsättning på onsdagskvällen! Kramis.

8 kommentarer:

  1. Hej Elin!

    Åhh, så gullig du är!!
    Kram på dig vännen!!!! :)

    Jag blir såå rörd när du skriver såå fina ord!!
    Tack!!

    Och så bra att du blev glad för den lilla gåvan!
    Alltid kul att få något extra!!

    Ska bli spännande att se bilder på hur det blev med alla saker hemma hos dig!! :)

    Ha nu en jätte bra kväll!!
    Och njut av tidningen!!

    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vilken fin present du har fått, jättefina zinktags.
    Kram Frida

    SvaraRadera
  3. Sötaste Du!!! Oj va mycket fint du köpt, blir såå nyfiken på allt o borden mm Åh du dina pellisar är ljuvliga... hörs snart gumman kramen to you så länge

    SvaraRadera
  4. Åh vad fint du köpt/fått!
    ha en fin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  5. Så fina saker...gillar rexten på hjärtat!! Den tidningen är ju ljuvlig..så skönt att bara njuta för sig själv en stund...drömma sig bort!!!


    Kram ♥ Millan

    SvaraRadera
  6. Hej Elin. Så fint kort du fått, och hjärtana är jättefina. Sandra har sin butik i grannbyn, ska ev. dit i em och köpa en present. Där finns mycket fint kan jag lova, och nu har hon ett bord med fika också, mysigt.
    Goa kramen till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  7. Hej igen Elin!

    Ja, denna tidning är ju såå bra :)
    Man bara läser och läser.....drömmer sig bort :)
    Förstår att du längtar till nästa....gör jag med :)

    Ha nu en jätte bra dag, så hörs vi!!!

    Kramar från Sandra

    SvaraRadera
  8. Tack du Tack du rara för dina fina ord om vår bok, det värmer verkligen! Inte hade vi ens vågat dröma om detta!! Jippi! Kram Petra

    SvaraRadera