tisdag 28 juli 2009

Vidare så promenerade jag och min man vidare, då ringde min underbara vännina Snow-white Sussie och vi fastnade för dessa träljusen med metall upptill vid ljushållaren, så hon fick vara med att buda dessa tingen..det bidde 20kr/st. Två är alltid bättre än en! Riktigt nöjd blev jag av dagens fynd! Men historian slutar inte här..fortsättningen följer vidare imorgon mina vänner! Må så gott så länge för nu ska jag baka kladdkaka, passar utmärkt till dagens regn när man håller sig hemma!

3 kommentarer:

 1. Åhh va fina saker du fyndat!! ja såg dom i lördags.. Fniss ja e såå nyfiken på din nya kristallis den har jag inte sett.. puss&kram till den Goaste väninnan som finns mm luktar kladdkaka ända hit.....

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för hälsningen. Vilka fina loppisfynd du har hittat. Synd att inte margarinlåderna var till salu. Hoppas du har bättre tur nästa gång.
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. Tack för din varma kommentar!! Jo, då du skall få se mer, men jag är hopplös....måste bara flytta omkring sakerna tusen gånger innan jag är nöjd, går dessutom omkring och smakar på vad som skall upp på väggarna....det tar ett tag för mig att finna rätt.

  Vilka härliga fynd du har gjort!
  Vilken kreativ människa du är!! Kikade in på din "Design by Elin", du gör massor av fina saker där!!!

  Lite nyfiken?? Har du dansat balett....wow!

  Ha det gott!
  Ann

  SvaraRadera