lördag 22 augusti 2009


Änglar är vackra, kors likaså! Silver, pärlor, snöre, ståltråd, glasstenar å det vita hör Allt samman, precis som när isen smälter och flyter ut till vatten utan att det märks. Vackert att beskåda, vackert att ha! Ha en ljuvlig lördag, kramar till er Alla!

Mina pellisar har fått en massa knoppar och blommar ut för fullt å nya små blad kommer hela tiden! Det är så himla vackert! Jag verkligen älskar att se på, dem passar så himla bra in på sakerna som man har!


Hejsan Alla bloggisvänner i regning lördag! Idag ska jag och familjen på kalas, min systers dottra blir 10år. Jag har köpt ett presentkort på Panduro och hon kommer att få ytterligare ett av min kära mamma. Det ligger i familjen, att vi älskar att pyssla å skapa. Tillsammans brukar jag sitta med mina syskondöttrar å göra smycken. Det är så härligt mysigt att ha likadana intressen å se att det förs vidare i generationen. Vi brukar se på film, prata å äta en massa gott! Verkligen toppen att umgås!

5 kommentarer:

 1. Hej! Vilka underbara bilder. Är själv en stor ängelfantast. De är så vackra. Vilken bra idé att ge bort panduro presentkort till höstens pysslestunder.

  kram tessan

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Det var ju du som ringde mig!!
  HiHi....
  Med denna fina blogg :)
  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt förut när vi pratade, jag hade så mycket att göra.
  Kände mig så oförskämd, hoppas det är okej? :)

  Jag har mejlat dig :)

  Ha en jätte bra helg!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Så roligt att ni har samma intressen. Vilka fina pelargoner, min vita blommar också nu men den har inte lika mycket blad som dina. Jag har gett den lite gödning så jag får se om den tar sig.
  Hoppas du får en trevlig helg!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 4. Hej hopp!!
  Så fint...härliga söta muffinsformar med!
  Änglar o pärlor är ju jätte vackeet...vad mysigt du verkar ha med syskonbarnen...härligt att pyssla ihop...kan tro de myser då!!
  Älskar ju med pandueo...skulle ju bli supernöjd om man fick presentkort därifrån!!!

  kramis

  SvaraRadera