fredag 28 augusti 2009
Tittut sent på en fredagskväll! Måste få berätta..Min goa vännina Snowwhite-Sussie ringde å talade om att våran bok hade kommit nu från Alvas hus! Snabbt bestämde jag mig för att hämta hem min Mycket efterlängtade bok. Väl framme hos Sussie kom hon med den underbara och en liten present till mig. Visst är det gulligt! Lavendel med silver är så fint! Tack goa du! Så nu har jag den här å ska krypa ihop på soffan och öppna den för å kliva in i sagovärlden! Att det regnar nu för fullt bekommer mig inte det minsta :P Min koncentration och ögon har bara ett mål just nu! Kram på er Alla goa bloggisar!


9 kommentarer:

 1. I keep seeing this beautiful~magazine~book? How does one get a copy of it? It looks fantastic~and so does you're blog~I have enjoyed my first visit here!
  Have a beautiful weekend!
  Cat

  SvaraRadera
 2. Har haft min bok i ett par veckor nu och varje, varje dag sitter jag och bläddrar i den och hittar nya spännande saker, en helt underbar bok!
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Ja den är helt underbar,så njut nu av allt vackert i den,jag tittar i min nästan varje dag.
  kram o ha det så gott
  ninni

  SvaraRadera
 4. Väntar på mitt ex som jag ska hämta på butik östergården nästa helg...kommer att bli en upplevelse kan jag tro, hoppas helgen är skön, kram

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Boken är så fin..! Har bläddrar och bläddra...och bläddrat igen :)

  Är så kul att vara med ockå.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 6. Härligt att njuta av! Jag har den också, fantastisk!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 7. Ja visst är den underbar, du kanske sitter kvar och njuter.. Det roliga är att nästa gång man tittar hittar man "nya" saker. Går liksom inte och se allt första gången. Ha nu en bra söndag.
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 8. Verkar ju heeelt ljuvlig...måste med köpa den!!!Hoppas helgen vart fin!!

  kramelikram ♥ mamma millan

  SvaraRadera
 9. Den ser ju underbar ut... nu vill jag också kika i den!

  Kram

  SvaraRadera