fredag 28 augusti 2009

Hej och å! Ja, då var det fredag igen och helgen är här! Ser fram emot morgondagens stora loppis på en gata som heter "Bonde" :P Hoppas att det inte ska regna! Igår skulle jag sätta upp en ljusslinga, som jag hade inköpt tidigare och gjort tavellampor. När det var upphängt klart, var den trasig och det hjälpte inte att jag bytte lampor heller..provade med en annan slinga å likadant blev det med den.. Hm så nu måste jag hitta på en annan lösning, kanske måste jag ta från en annan lampa å dissekera.. Jag har i omgångar letat runt i olika butiker efter ljusslingor men det är som alla har tagit bort dem helt och hållet! Inget ovanligt att när man vill ha nåt så finns det inte, men först ska jag nog baka något gott till kvällen innan jag gör något beslut. Tror det får bli kladdkaka, det är så dejligt gott! Här är en bild på min tidningshängare som jag har virkat och piffat upp det med liten spetsrosett och satte dit lite ljus i en virkad påse med spets, som går även att användas runt om en vas eller flaska. Hängaren köpte jag från indiska, där kan man hitta bra fina saker! Vintage bilden på väggen fann jag på loppisen tro det var för 15riksdaler styck och köpte tre st! Ha en trevlig fredagskväll och en underbar helg! Kramisar.

5 kommentarer:

 1. Åh vilken fin tidninghängare du virkat!
  Men vad trist med ljusslingorna men antar att snart i alla fall ikea börjar nog plocka fram julsakerna och där kanske du kan hitta ljusslingor, Rusta har lite redan nu...
  ha en fin helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. så fin tidningshängare!!!du är så bra på att virka!kladdkaka ju..det är gottigt!!!

  revlig helg på dig nu! kram millan!

  SvaraRadera
 3. Så himla rart det blev! Ha det nu så skönt i kväll och njut utav kakan, kramen

  SvaraRadera
 4. Hejsan
  Första gången jag hittade hit, oj så mycket vackert du har i din blogg, många, många vackra bilder att beskåda, har inte hunnit läsa allt, men kommer tillbaka, och sparar dig i min egen blogg.
  kram Zara

  SvaraRadera
 5. ohhhh vilka saker du gör,grymt impad!!! varmkram lotten

  SvaraRadera