lördag 15 augusti 2009

Vilken härlig solig lördag! Helt underbart att solens värme stiger sig fram i rummet igen. Vaknade med tuppen å väntade på att köparen skulle dyka upp och nu är skänken borta. Det känns bra att den har fått komma till rätt hem. För det visade sig att köparen hade redan 3st skåp, höjd av 2,5m i exakt samma stil som var i arvegods. Det kändes som att nu blev den komplett med sin familj. För mig blir det att leta vidare efter en ny å väggen står tom men det ska nog inte vara några problem att hitta. På bilden har jag virkat lite av allt möjligt å tar fram virknålen när tiden ger sig, har tänkt att virka en filt till sängen men som sagt det är en bit kvar..nu ska jag ut och shoppa lite knoppar å lite annat roligt! "Titta det gör vi Alla men att Se är väldigt Få som gör", det var något jag lärde mig på konstskolan! Ha en ljuvlig lördag!

9 kommentarer:

 1. Hallojs...lycka till med skänken!!!
  Härliga köksbilder nedan...så mysigt såå...o såå fint virkar..själv kämpar jag på med babyfilten!!!

  ~~Trevlig Helg~~
  ♥Mamma Millan♥

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle också vilja ha en virkad filt... Eller ännu hellre; ett överkast!
  Men virkning är inte riktigt min grej... Blir sjukt rastlös! Hihi!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är med virkningen! Själv har jag inte virkat sedan syslöjden för 100 år sedan... ;)

  Det är så roligt att få nya bloggvänner, speciellt när man inte har så många runt omkring sig som delar samma intressen. Extra kul då om man har en nära vän som gör det.

  Vad duktig du var som avstod från skänken när den inte kändes 100 % rätt, nu får någon annan möjlighet att njuta av den och du blir ett steg närme din. Blir nyfiken det du skrev om Ikea.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. jag önskar med att jag kunde virka. Vad duktig du är! Jag såg också alla dina fynd som du hade hittat på loppisen. Vilka fina saker du har lagt vantarna på :) kramar

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Åh vad det ser mysigt ut med virkningen..nu fick jag lust att handla lite garn och virka nåt jag med..men nu i höst är det ju en utmärkt sysselsättning på kvällarna.

  Vilken tur med skänken, det känns som den hamnade på ett bra ställe.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 6. Hej hej!

  Mycke som hänt sen jag var här sist...jag har ju vart på resande fot i några dagar...hihihi..

  Sån tur att du fick sålt skänken.minns att mor & far hade en underbar ekmöbel med 12 stolar, bord, skänk, linneskåp som stått i en herrgård.De sålde tyvärr de möblerna med huset....men då var man ju inte intresserad själv av sånt..*snyft*..nått jag ångrar idag.Kan se mig den möbeln i VITT...*LER*

  Kramen Nilla

  SvaraRadera
 7. Så händig du är o virkar! Fina köksbilder i förra inlägget!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 8. Hei :)
  For en nydelig blogg du har.
  Her kommer jeg tilbake :)

  Ha en fin helg
  Klem,Kari

  SvaraRadera