onsdag 26 augusti 2009

Hej och hå Alla på en onsdagskväll! Oj, vad dagarna går, man hinner knappt blinka osså är det redan mitten av veckan. I söndags hittade jag lite småfynd, var tillsammans med min Allra käraste vännina som gillar oxå gå på loppis å min käre fick vara med hennes lille son som sa: Mamma, hela tiden:P Tydligen ska det vara storloppis nu på lördag i stan med 400 bord, gissa vem som ska vara där :P På bilden ser ni min fina ängel, ännu ett fynd! Jag älskar änglar, dem är så vackra! I dessa dagar har jag verkligen letat å letat efter en skänk..och jag fann en igår, jippii!! Åkte ut direkt och hämtade hem den. Tack min käre å bror hans, som bar den!! Penseln åkte fram på en gång och är redan målad och klar. Jag hann även måla lite annat, som har väntat på att få bli vit. Jag verkligen älskar att se skillnaden före och efter, det blir ju så himla fint! Innan jag visar skänken för er måste jag fixa till helheten först:P Ha en underbar fortsättning på kvällen mina goa bloggisvänner! Kramar i Massor!

10 kommentarer:

  1. Visst är det nåt speciellt med änglar, älskar dem också!
    Åh vad kul att du hittade en skänk, ska bli kul att se den sen!
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  2. Men å vilken fin liten ängel du har hittat på.
    Kram o ha en go dag
    ninni

    SvaraRadera
  3. Hej hopp där!!! Dagarna o veckorna går ju såå fort nu! Får gärna stanna upp lite!

    Ska bli så spännande att se din skänk!

    kramisar ♥

    SvaraRadera
  4. 400 bord, då gäller det och koppla på örnblicken. Tänk så många fynd det finns där. Din ängel var söt. Och det ska bli kul och se skänken.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Ja, dagarna går verkligen fort nu!

    kram!

    SvaraRadera
  6. Hallå Goa du!!
    Men va roligt att du äntligen hittat en skänk som du gillar.. väntar m spänning o få se den..hoppas boken kommer snarast... massa kramar to you

    SvaraRadera
  7. Hej hej
    Väntar med spänning på bilder på skänken
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Hej Elin!
    Tack för hälsningen. Vilken fin ängel du har hittat. Ser fram emot att få se din skänk. Går det bra om jag länkar till dig?
    Må så gott!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  9. En storloppis med så många bord..är det möjligt det..vilket eldorao det skulle vara för VIOLAN det..:) hoppas dagen varit bra, kram

    SvaraRadera
  10. Härligt med så fina loppisfynd!

    Jag utbildar mig till Feng Shui konsult, jätteintressant att lära sig hur saker omkring oss påverkar oss.

    Kram Britt

    SvaraRadera